'Jij bent liefde'

 

Het mooiste compliment wat ik ooit gekregen heb!

Ik ben een mensen-mens en houd van aanraken, raken en geraakt worden. Al deze aspecten zijn samengekomen op mijn pad naar mijn eigen massagepraktijk.

 

Diverse keren heb ik zelf een massage ondergaan en nooit kon ik ‘uit mijn hoofd komen’. Telkens volgde ik in gedachten de handen van de masseur. Ik wist wat er komen ging. Aangeleerde kunstjes die ik niet prettig vond om te ontvangen. Bovendien was het vaak te hard of te gehaast. Als ik zelf iemand masseerde omdat ik dat fijn vond om te doen, kreeg ik steevast de vraag waar ik dat geleerd had. Ik had toen nog niets geleerd, ik deed maar wat. Maar wel vanuit mijn hart en met gevoel.

 

Toen ik in een mindere periode in mijn leven ging nadenken waar ik voldoening uit haal, kwam weer het masseren naar boven. Dát wilde ik leren! Maar dan niet als een kunstje. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Silvia en Betsie, prachtige mensen met een hart van goud. Bij hen heb ik de cursus intuïtieve massage mogen volgen.

 

Toen wist ik: dít is het!

 

En zo ben ik begonnen met SaBa massagepraktijk. ‘Ik doe nog steeds maar wat’, maar wel met mooie technieken en fijne grepen. En altijd vanuit mijn hart en met gevoel.

Sasja